zondag 18 juli 2010

Les peintres sont rentrés

Het was weer een fantastische dag!!
Vanmorgen hoefde het allemaal niet zo vroeg, dus om een uur of half tien hebben we de etalage weer gevuld. De mensen die naast ons stonden en hun kunstwerken in onze kelder hadden gestald kwamen zelfs pas een uur later.
A midi hebben we de maaltijd genoten op de trappen van de kerk.
Anchoide, ansjovispasta - klinkt toch anders - kikkererwtensalade, linzensalade, charcuterie en zoveel drank als je durft.
Jawel; we hebben ons niet misdragen!


De middag in onze steeg en de hangmat doorgebracht. Madame Roux, de buurvrouw kwam ook nog een uurtje bij ons zitten en we zijn weer een stuk wijzer geworden qua geschiedenis van het dorp en haar gezin.
De artiesten naast ons nog even geholpen met sjouwen naar de auto en aan hun reactie te zien gaan we hierna direct door naar de hemel. Daarbij gebruikten we natuurlijk onze chinese scooter, dus we zijn vanaf nu onsterfelijk, deze zomer.
Daarna een apéro bij God op de stoep, met zwaardvechtdemonstratie, en afgesloten met tapas en ouwe koeien op het balkon.

Glaasje prik terwijl Pim wordt aangevallen.........

Nog even de kat van Patricia uit een benarde positie gered om echt zeker te zijn van de champs elysées.
Straks moe, maar zeer voldaan naar ons bedje.

2 opmerkingen:

Renske zei

Door jullie verhalen zit ik nu al erg onrustig achter mijn bureau op kantoor in de airco...maaar het grote aftellen is dan ook al begonnen!

Evelien en Menno zei

Bonjour Tim en Eus,

Jullie verhalen maken ons nieuwsgierig. Wij zijn in Frankrijk en komen graag jullie chateau bezichtigen. Hebben jullie je telefoon aanstaan?

Evelien en Menno