donderdag 25 februari 2010

Nieuw in het assortiment

Op onze logeeretage hebben we naast de tweede wc van vorig jaar weer iets nieuws in het assortiment: een cabine de douche! Nu slechts nog met koud maar binnenkort verkrijgbaar met warm water. Een extra douche leek ons niet gek met al die aanloop hier; het was niet zelden dat we hier met z'n 10-en bivakkeerden en dan is op elkaar wachten 's morgens en ook nog de markt halen best een 'uitdaging'. Gisteren in Avignon gekocht en het geheel paste maar net in de auto. Bijrijdersstoel plat en ik ben achterin gaan zitten. Tim kon nog net rijden (gelukkig hebben we stuurversnelling anders was het feest niet doorgegaan) Vanmorgen hebben we het bouwpakket samen in elkaar gezet met een soort Ikea-handleiding in het Frans en we hebben niet eens ruzie gekregen!



Ik heb gisteravond ook nog een hoes voor de BBQ gemaakt zodat die wat minder snel volregent. Echter het kattengespuis hier uit de buurt vind het een prima plek om te chillen!


Vanavond heeft Tim leidingen en afvoeren gemaakt voor onze nieuwe aanwinst en heb ik een kleurtje boven de keukenkast gezet (weer die kast, houdt het nou nooit op?)


Even heel wat anders: ik weet niet of het wel wat gaat worden met de Cotes du Rhone volgend jaar..... als je dit zo ziet:

Geen opmerkingen: