dinsdag 22 juli 2008

Wakker in een mooie wereld

Gisteravond hebben we alleen het hoognodige tevoorschijn gehaald en vooral lekker zitten eten op ons terras; telline met spaghetti (vongole in het Italiaans). Het waait behoorlijk, het is maar 23 graden en er is sluierbewolking. Dat was niet de afspraak!
Vanmorgen werden we om 8 uur wakker geblaft door de buurvrouw en haar hond. Afijn niet zo erg want het is strak blauw buiten en alles glimt van de zon. Croissantje, sapje, koffie en sjouwen maar! Wat een zooi hebben we weer meegenomen, alsof we geemigreerd zijn. Elke dag een doos dan maar, dan blijft het leuk. We hebben tevens geprobeerd het oerwoud in de tuin een beetje te fatsoeneren maar ook daarvan besluiten we dat we elke dag een beetje doen. We beginnen als een bezetene onkruid te trekken en in een vlaag van enthousiasme trekt Tim de hele (20 cm) buddlea/vlinderstruik) tot 15 cm boven de grond eruit. Hij is er niet blij mee, maar we hopen dat er misschien toch nog een uitloper aan komt.......de resten staan in het water te wortelen.
Onze blauwe regen is waarschijnlijk einde verhaal; door gebrek aan water is hij grotendeels verdroogd. Ook hier houden we hoop.....
Je merkt het al aan bovenstaand verhaal (SAAI!) we zijn in het stadium van onthaasten terecht gekomen!

1 opmerking:

CJ zei

Hovenier nodig........ ? ;)