vrijdag 25 juli 2008

Nog steeds mooi weer!

Gisteren waren we op de apéro bij Benjamin en Séverine, onze Franse buurtjes; heel gezellig. Ze hadden voor ons ook nog een ronde tafel als we die wilden hebben. Hij staat nu als eettafel in de woonkamer en doet het goed!
Vanmorgen hebben we leker uitgeslapen totdat.........'Hallo is daar iemand?' Daar stonden Tom en Jaap op de trap met iets lekkers voor bij de koffie dus dat konden we in ieder geval niet weigeren, vond Tom. Wilden we ook niet! Heerlijk op het terras verder wakker zitten worden en daarna kregen we ineens zin om de binnenkant van de kast in de slaapkamer te gaan stucen. Althans Tim stucen en ik kijken en aangeven. Het ging geweldig! 'Ons' eerste stucwerk!'s Middags naar twee depot ventes geweest en daarna eindelijk een keer naar de camping: 200 man tegelijk gedag zeggen! Onthaald als belangrijke gasten: alsof we van het koninklijk huis waren! Uit alle hoeken kwamen weer meer mensen!

Wat later kwamen ook Finn en Vonne; ze waren een paar dagen naar onder andere Cassis en Marseille geweest en zijn nu weer een paar dagen op de camping. We hebben met z'n viertjes heerlijk op ons balkon ge-bbq-ed. Wat is het hier toch naar!


Geen opmerkingen: