zaterdag 2 maart 2013

Dagje uit.Dat zijn we hier altijd, maar nu ook uit de lucht. Gewoon omdat we weinig thuis zijn geweest.
Wie er niet uit de lucht waren zijn deze jongens: Het stuntteam van de Franse luchtmacht was een beetje aan het oefenen en omdat ze er zo leuk uit ziet, maakten ze ook nog even een hartje voor Eugénie.Na een half uurtje gratis airshow door naar de Carrefour in Orange voor een lekker hotdogje en de broodnodige supermarkt, waar toch wel héél handige artikelen in het schap staan:


Zout water in een spuitflesje. Wie wil dat nou niet hebben?
Ook nog even de stad in geweest, maar verder geen spektakel.
Thuisgekomen besloten we maar eens naar de Bar du Pont te gaan, daar waren we nog niet geweest.
Bam belde dat de opa van Werner is overleden, hij lag al een poosje in het ziekenhuis en had het met 91 jaar wel gezien.
Adieu, Cher Loulou.
Hij was de oprichter van Camping les Trois Rivières en daarmee feitelijk de Adam en Eva van onze avonturen hier.
Of we een hapje met hen wilden eten voor een beetje afleiding. We besloten pizza's te gaan halen, zodat er ook tegelijkertijd het één en ander geregeld kon worden.

De volgende dag hadden we zin in lavendelgeur, dus ging het naar Nyons om de distilleerderij met een bezoek te vereren.
Daarna langs de dépot vente naar Valréas om de Leclerc uit te kammen en nog een dépot vente of twee te bezoeken en complimenten voor de auto in ontvangst te nemen.
Ook nog even een tuincentrum aangedaan, je weet maar nooit en het stond zo gezellig voor de mensen:Daarna nog even naar de B du P, wat nogal uit de hand liep, zodat we om half twaalf aan de spaghetti gingen.
Ik ben er ook achter, dat Ricard drinken net is als autorijden. Als je zo'n ongelukje hebt gehad, moet je de volgende dag eigenlijk direct weer achter de fles kruipen, anders drink je het nooit meer. Tenminste, zo denk ik er nu over.

Geen opmerkingen: