zondag 7 augustus 2011

Rustig aan

We hebben weer even een beetje vakantie.
Vrijdag niet gaan voegen, maar een beetje uitgeslapen en samen met de katten uit de buurt ontbeten daarna via via uiteindelijk in Avignon uitgekomen om een beetje rond te lummelen.Op de terugweg dachten we even dat Karel en Lies voor ons reden in hun bus, maar het was toch een lokale indiaan. Mt Ventoux lag er overigens ook mooi bij.'S avonds spaghetti frutti di mare en nog een afzakkertje chez Miche.
Zaterdag met Rik en Larissa naar Carpentras om de braderie/ vide greniers te bezoeken.
En weer geëindigd chez Miche, maar deze keer om te eten. Compôte van meloen met een friemeltje rauwe ham, salade met foi en gésiers de volaille, kippenlever en -maag, heel dapper eerst opgegeten door R & L en ook nog binnengehouden toen we vertelden wat het was. Het was namelijk vooral lekker.
Daarna Roti Orloff, rollade met spek en kaas, kaasplankje en een appeltaartje met ijs en slagroom toe. Paar karafjes wijn erbij en toch maar zo'n vijftien euro p.p. Kom daar thuis maar eens om!


Vandaag zouden we via de rommelmarkt in Faucon naar de rally in Propiac gaan, maar vooralsnog regent het pijpenstelen en dansen de boeren in hun nakie tussen de dorstige wijnranken en weet niemand of het één en ander vandaag nog doorgaat.
Jorien en haar moeder komen zo even een bakkie doen en Rik en Larissa kruipen ook langzaam uit hun tentje, dus ik ga maar even douchen.
Onder de douche, want de wijnranken zijn al bezet.

Geen opmerkingen: