woensdag 29 december 2010

Koekjes, snoepjes en poedersuiker

Nee..... niet weer alleen maar eten. De koekjes moesten we even laten zien. Gekregen van Barbara en Werner. Macarons van Franck zelf; en dat is géén kleine jongen!Het snoepje woont tegenwoordig hiernaast en Eugénie heeft voor hem een snoeperige speeldoos gemaakt.Benji en Sève zijn hartstikke blij met hun kleintje, maar ook nog wel een beetje bang.
Het is die groene met dat petje, niet die harige met die bruine neus.Van de week zo geschrokken van een beetje verhoging, dat ze direct naar Avignon zijn gescheurd om er achter te komen dat de thermometer niet deugt.
Inmiddels ziet het er wel al uit alsof ze altijd al een baby'tje hadden, dus het went snel!
Gisteren even een tas kadootjes gaan brengen en een glaasje Champagne gedronken op de kleine grootheid. De speeldoos ging er wel in, maar dat verbaast niemand.

'S middags nog een mooi plaatje geschoten van Sablet. En 's avonds Gris getracteerd op een restje Foe jung hai. Dat lag er 's morgens nog. Zat geen saus bij.Vandaag op naar de markt in Buis en vlak na Pierrelongue kwam de zon, dat kwam goed uit!
Maar helaas.Na de markt via Sault en de gorge de la Nesque naar de Leclerc in Carpentras, want daar waren we nog steeds niet geweest. En dat kan natuurlijk niet!!
Mooie landjes onderweg. En leuk, die poedersuiker op die berg!Na onze vriend Leclerc weer binnendoor naar huis. We kwamen nog langs een landgoed, dat we vóór ons huis hebben bekeken. Toen stond er slechts de rechter helft, geen water, gas of licht en moest het toch 110.000 euro kosten, géén francs, zoals wij dachten. Even de broek los gegooid en over de grond liggen rollen van het lachen. Doe maar even mee:Later kwamen we nog een landgenoot mét een DS tegen. Normaal zien we onze compatriotten liever niet, maar voor een man met een DS maak je een uitzondering.
Deze man dus niet! Zit ik als een jojo mijn hand op te steken en doet hij gewoon wél net of wij er niet zijn. Godverdomme wat een held!

Geen opmerkingen: