maandag 20 december 2010

Inburgeren en buitenaardse wezens

Gisteren lekker naar Barbara, Werner en de kids. Oma rekenen we voor het gemak maar bij de laatsten.
Lekker bij gekletst en geknuffeld en bezichtigd, want de Blancs verplaatsen zich tegenwoordig in een witte Range Rover Sport en de baas in zijn eentje op een italiaans off road motorfiets die zo ontsnapt lijkt uit een SF-film. Helemaal Werner dat ding.
Eerst een lekker pompoen-kastanje soepie en toen Fondue Savoyarde (klinkt beter dan kaasfondue) aan gevuld met salade en diverse charcuterie (ook weer een mooier woord voor 'beleg').
Barbara en ik schijnen weer een soort allergische reactie te hebben op kaas. Het begon met de oogjes en breidde zich snel uit naar de rest van het gelaat.
Gelukkig trok het vrij snel weer weg.Vanmorgen een beetje opruimen, ontbijten en daarna een beetje de Vaisonse middenstand spekken, die mensen moeten er tenslotte ook een beetje lekker bij kunnen zitten met de kerst.
Het water liep ons natuurlijk weer over de kin van al dat lekkers en het viel weer niet mee om het allerlekkerste er uit te kiezen. Gelukkig hebben we nog een paar dagen om de rest ook te proeven.Thuis had Eus weer wat last van nestdrang dus die ging een dansje doen met de stofdoek en meer van dat handige spul. Ik heb maar eens een beetje na zitten denken wat ik zal gaan drinken en Beppie zet een breiwerkje op. Heerlijk als er niemand kijkt en je gewoon kunt doen.
Zo maar eens een paar pannetjes op de keukenpiano gooien.

2 opmerkingen:

Katrien en David zei

Beste Tim en Eus,

Sinds deze zomer hebben we ook kennis met de Blancs en de camping.
't Kriebelt nu al om terug naar Entrechaux te trekken, maar we zullen spijtig genoeg nog een paar maand wachten.

PS: Hebben jullie toevallig een mailadres waar ik jullie op kan bereiken? Ik had nog een vraag dat liever niet publiceer op het 't net.

Timme zei

Hallo Katrien en David,

Hebben wij elkaar ooit ontmoet, of kwam je ons bij toeval tegen?

Groeten , timmevanrenssen@gmail.com