zondag 12 juli 2009

We zijn weer op weg!!


'T is ons weer gelukt. Na een paar dagen wassen, vouwen, proppen en opnieuw inpakken is de bus massief. De aanhanger puilt uit van de eend, want die heb ik ook nog even ge-upgrade van een Fiat 500 aanhanger naar 2cvtransporter. Gaat nét.
Om een uur of vijf reden we na een beetje knuffelen met de buurtjes en veel gas, om over de brug voor ons huis te komen, Delft uit.
En waar we onze vorige vakantie eindigden bij Liesbeth en Karel, begonnen we ook deze weer met hen. Want.......bij het passeren van het bord bebouwde kom Middelburg kruistten wij ook het pad van een prachtige beige Citroën GS. "Kijk! net Karel en Lies", zei ik nog. Dat was fout want het waren Karel en Lies echt! Zie je wel dat de aarde rond is.
Vanavond lang gekloot met de PC van Beppie want die gaat ook aan de Skype. Het werkt ook nog. Morgenochtend de neus richting Langres om eens te kijken of het lukt de Kezen Dijk te ontmoeten op de camping aldaar. Kees en Kees vertrekken vanuit Groningen, dus dat gaat hen vast lukken om ons in te halen, want ik ben met een gewicht van een zwangere blauwe vinvis niet de allersnelste deze reis.

1 opmerking:

Paulenineke zei

Ha die tim en eus,graag hadden we jullie adres van jullie vakantie stulpje in frankrijk.Wij willen toch een poging wagen om dit in de route te plannen.Wij zitten op dit moment met de canadeese delegatie in de tuin te genieten van de avond zon. Als jullie de zon garanderen en de rose zonder kluskwasten gaan wij het zeker proberen. XXX Meneer en Mevrouw Capello.